Artiveer

Artiveer is een vrijdag in Appingedam waar musea, galerieën en cultuurhistorische gebouwen de gelegenheid bieden om de verborgen parels van Appingedam te ontdekken. Artiveer maakt het de moeite waard om een reis naar Appingedam te maken en in één dag Damster kunst en cultuurhistorisch erfgoed te ontdekken. Het Damsterveer vaart tijdens Artiveer continue rondjes met op- en afstapplekken in de nabijheid van de locaties. Op vertoon van uw Artiveer kunt u onbeperkt van het Damsterveer gebruik maken.
De komende Artiveer dagen zijn vrijdagen 14 juni, 12 juli, 16 augustus en 20 september 2019.


Ontdek Appingedam

Appingedam stelt de deuren van haar 9 mooiste locaties voor u open om de verborgen parels te ontdekken; van ‘s ochtends tot laat in de middag toegang.
Het Damsterveer vaart u door de grachten van Appingedam met op- en afstappunten nabij de locaties.

Uiteraard is er gelegenheid om te dwalen door de straatjes en stegen om historisch Appingedam te ontdekken of te genieten op een terrasje.

Artiveer-site in Duits:

Dagkaart

Om deel te nemen aan Artiveer koopt u een dagkaart voor vrij gebruik van het Damsterveer, voor gereduceerde toegang bij 3 musea waar entree gevraagd wordt (overige 6 locaties zijn gratis toegankelijk). En op vertoon van uw Artiveer dagkaart (bij binnenkomst) krijgt u bij geselecteerde horecagelegenheden 10% korting op uw lunch.

Reserveer uw ticket via het reserveringsfomulier.
De dagkaart kost € 10,- (incl.reserveringskosten)
Vaartijden Damsterveer: 10:00 - 18:00 uur.

 

Damsterveer

Het Damsterveer vaart voor het 5e jaar door de wateren van Appingedam en omgeving. De traditionele veer met 46 zitplaatsen  verzorgt van april t/m september vaste rondvaarten door de grachten van Appingedam en rondvaarten voor groepen die een dag op stap zijn.Musea, galerieën en cultuurhistorische gebouwen begroeten u om de verborgen parels van Appingedam te ontdekken.

Een hele dag op stap maakt hongerig. Vier lokale eetgelegenheden bieden u 10% korting op een lunch.

Reserveer alvast uw ticket. Voor elke vrijdag zijn er maximaal 125 tickets beschikbaar. Vol = vol.
 

Deel deze pagina