Artiveer

Artiveer is een vrijdag in Appingedam waar musea, galerieën en cultuurhistorische gebouwen de gelegenheid bieden om de verborgen parels van Appingedam te ontdekken. Artiveer maakt het de moeite waard om een reis naar Appingedam te maken en in 1 dag kennis te maken met de Damster kunst en cultuurhistorisch erfgoed. De komende Artiveer dagen zijn vrijdag 20 juli en vrijdag 17 augustus.


Ontdek Appingedam

Appingedam stelt de deuren van haar 9 mooiste locaties voor u open om de verborgen parels te ontdekken; van ‘s ochtends tot laat in de middag vrij toegang met een dagarrangement.
Het Damsterveer vaart u door de grachten van Appingedam met op- en afstappunten nabij de locaties.

Artiveer-site in Duits:

Reserveer

Reserveer uw tickets via deze website en ontdek hoe u uw dagarrangement kunt aanvullen met een Artiveer-lunch of Artiveer-diner bij één van de damster restaurants.
Dagarrangement € 25,- (incl.reserveringskosten)
Tijden: 10:00 - 18:00 uur.
Bij reservering krijgt u een voucher van € 7,50 korting, te besteden bij de geselecteerde horecagelegenheden voor een lunch of diner!

Update - RABO leden: Tickets van de Dichterbij actie zijn op!

Damsterveer

Het Damsterveer vaart voor het 4e jaar door de wateren van Appingedam en omgeving. De traditionele veer met 46 zitplaatsen  verzorgt van april t/m september vaste rondvaarten door de grachten van Appingedam en rondvaarten voor groepen die een dag op stap zijn.Musea, galerieën en cultuurhistorische gebouwen begroeten u om de verborgen parels van Appingedam te ontdekken.

Een hele dag op stap maakt hongerig,.Vier lokale eetgelegenheden hebben speciaal voor Artiveer bezoekers een lunch en diner aanbieding.

Reserveer alvast uw ticket en maak een keuze voor een lunch en/of diner met speciale Artiveer korting in de geselecteerde horecagelegenheden,
 

Deel deze pagina