Uit eten tijdens Artiveer

Culinair Appingedam

Niet alleen op het gebied van kunst en cultuur heeft Appingedam u een hoop te bieden. Ook in culinair opzicht kunt u zich in Appingedam uitleven. Maak uw Artiveer-bezoek aan Appingedam compleet met een lunch in een van de restaurants.

Lunch wordt tussen 12.00 en 15.00 uur geserveerd. Bij onderstaande horeca gelegenheden krijgt u 10% korting op een lunch, op vertoon van uw Artiveer dagkaart.
Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats bij het restaurant van uw keuze, dan raden we u aan van te voren te reserveren.


De Basiliek

Solwerderstraat 45-47, 9901 BB  Appingedam
Telefoon: 0596 68 31 31  - www.restaurantdebasiliek.nl

Kom gezellig eten op een unieke locatie bij Restaurant de Basiliek in Appingedam! Laat u verwennen door onze chef, die van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis maakt, terwijl u intussen van de klassieke omgeving van de Sint Nicolaaskerk geniet.


Paviljoen Overdiep

Stadshaven 2, 9902 DA  Appingedam
Telefoon: 0596 68 25 50. - www.paviljoenoverdiep.nl

Paviljoen Overdiep is gelegen op een unieke locatie in het centrum van de middeleeuwse handelsstad Appingedam. Geniet van een heerlijke lunches op basis van streekproducten aan het water in de stadshaven.


De Koning van Groningen

Dijkstraat 65-67, 9901 AP  Appingedam
Telefoon: 0596 62 35 57

Brasserie De Koning van Groningen opent haar (terras)deuren voor de gasten van Artiveer. Geniet van uw lunch in een pittoreske omgeving aan het Damsterdiep. Kom langs om lekker na te genieten van uw indrukken onder het genot van een hapje en drankje.


Aan Tafel

Dijkstraat 21, 9901 AS  Appingedam
Telefoon: 0596 85 50 68. - www.aantafel.eu

Aan Tafel is gevestigd in een prachtige locatie tegenover de hangende keukens. Deze locatie zorgt voor een prachtige ambiance terwijl u geniet van uw huisgemaakte en verse maaltijd. Ook tijdens Artiveer kunt u bij Aan Tafel terecht voor een heerlijke lunch aan het water.

Deel deze pagina