The Casualties / Total Chaos / Justify all Means / Heart Monitors

The Casualties / Total Chaos / Justify all Means / Heart Monitors

The Casualties zijn TERUG met pure punkrock uit NYC!

Na 30 jaar is Total Chaos gegroeid als band en heeft het veel gezien en afgespeeld, maar ze hebben altijd hun originele idealen gehouden over waar hun genre muziek over gaat. Ongeacht wat je gelooft, of je nu poppunk, straatpunk, hardcore, straight edge, politieke punk, goth-punk, skate-punk, korstpunk, metalpunk, straight-punkrock bent (de lijst gaat maar door) Total Chaos kan ze allemaal verenigen en terugbrengen naar één scène: PUNK ROCK!

Jusify All Means is een hardcore punkband uit Nederland, opgericht in 2014. Met inbegrip van (ex-) leden van Total Chaos, Sidewalk en Crawfish vormen ze een formatie beïnvloed door punk, hardcore en metal. Met hun krachtige muziek, energieke live-uitvoering en aanstekelijke teksten verspreiden ze hun boodschap ... Na het uitbrengen van hun eerste volledige 'Welcome To This World' en het spelen van een aantal shows komt deze no-nonsense hardcore punkband hard aan en zijn ze klaar om je te schoppen!

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als punkrock, hardcore en oldschool streetpunk zou aansluiten op een dampende trio in een koelkast vol bier? Wij ook, en we dachten dat we het een kans moesten geven. The Heart Monitors is een vier mans punkband uit de regio Rotterdam.

Kontakt

start navigatie