LOLA presents: Inferum + Despicable Heroes, Crazed & Oceans Turn Red

LOLA presents: Inferum + Despicable Heroes, Crazed & Oceans Turn Red

Headliner van deze bikkelharde avond is Inferum . De band maakt ''Mechanical Death Metal'' en is sinds zijn ontstaan niet te stoppen. Zij hebben geopend voor artiesten als: Suicide Silence, Cryptopsy, The Charm The Fury en stonden in 2017 zelfs op het Duitse metalfestival Wacken Open Air. Recent stonden de heren in de Melkweg Amsterdam en releasden hun nieuwe schijfje ''Human Disposal'' waarop een samenwerking met Cj Mcmahon (Thy Art Is Murder) is terug te vinden.

Uit Barneveld Despicable Heroes. Zij maken ''Modern Metalcore'' of zoals ze zelf weleens grappen, ''Harkcore''. Recent bracht de band hun nieuwe EP ''Echelon'' uit waarvan wij een presentatie kunnen verwachten. Vorig jaar won de band de Metalbattle, waarmee zij een plek op festivals als: Baroeg Open Air, Stonehenge, Tattoofest, No Sleep 'Till Wieleman en Rocktoberfest wisten te veroveren.

Crazed uit IJsselstein  heeft een eigen interpretatie op harde muziek en maakt Alternative Metal. Hun muziek is chaotisch, beukend, melodieus en toch erg catchy! Dit word afgetopt met een hoogst energieke performance die je adrenaline gehalte al snel doet stijgen. Vorig jaar was de aanwezigheid van Crazed in de local scene niet te missen, en het ziet er niet naar uit dat dit jaar anders zal verlopen.

De kickstart word geleverd door onze eigen Oceans turn red. De band komt uit Leeuwarden en maakt een eigenaardige mix van ''Death metal'' én ''Metalcore''. Voor wie de muziek nog niet heftig genoeg is, de teksten gaan veelal over onderwerpen als: corruptie, terrorisme, religie, depressie en de andere fuckups die de moderne maatschappij nog steeds maakt. Dit belooft een verpulverende performance te worden.