BorgSfeer

BorgSfeer

BorgSfeer is een kleinschalig, sfeervol festival in Borgsweer vol muziek, theater, kinderactiviteiten, een taartenbakwedstrijd en lekker eten en drinken.

Op 1 juni is er in het mooie dorpje Borgsweer een sfeervol festival: BorgSfeer.

Muziek en Theater
In het kerkje en op het aangrenzende erf zijn zo’n 10 optredens van bekende en beginnende muzikanten. Bert Hadders, The Given Horse, CYNN, Sunroots en Vera's Charm zijn zomaar een paar namen die vanaf 14.00 op het podium staan.
Er zijn verschillende (straat)theateracts in de kerk, op het plein en daar waar je ze niet verwacht. De voorstellingen in de kerk worden o.a. door Het Kanaal verzorgd.

Kinderactiviteiten
Voor de kinderen hebben we "25 graden Noord" ingevlogen. Bij hen kun je pijl en boog schieten, over slacklines lopen en zelf vuur maken. Met Merel en Ellis kun je schilderen en knutselen. Je kunt zelf broodjes bakken boven vuur, je verkleden en luisteren naar een verhaal van Hans & Henny. Bij De Rijdende Popschool kun je zelf proberen hoe het is om in een band te spelen of een beat produceren op een computer. Of heb je zin om lekker te drummen op emmers met Harvey Mercera?

Eten en drinken
Er zijn verschillende foodtrucks op het plein waar je wat lekkers kunt eten. Van warme maaltijd tot aan tosti's of gewoon een lekker ijsje. Uiteraard is er een gezellige bar en een echte barista.

Taartenwedstrijd
Op de site van BorgSfeer kun je je aanmelden voor de taartenbakwedstrijd. De taart bak je thuis en wordt bij BorgSfeer zorgvuldig geproefd door een vakkundige jury. Er zijn twee leeftijdscatergorieën. De eerste prijs in beide categorieën is een high tea.

Toegang gratis!

Actuele info - kijk op facebook en instagram

Deel deze pagina