Damster Stadsfeesten

Damster Stadsfeesten

De Damsterstadsfeesten brengen in het laatste weekend van juni elk jaar veel mensen op de been. Een aaneenschakeling van muziek, kermis, stadsloop, meer muziek en de zondag muziek en standhouders en veel voor de kinderen.

De Duitse Kermis is van donderdag t/m zondag.

Nacht van Appingedam

Vrijdag vanaf 22:00uur - Vrijwel iedere kroeg is betrokken bij de Nacht van Appingedam en is buiten in de Wijkstraat of op het kerkplein aanwezig met bier en meer! 2 pleinen vol met publiek en live optreden van bands en DJ's.

Na 22 uur lopen de starten vol en met het ochtendgloren gaan de laatsten weer naar huis

Univé Stadsloop

Zaterdag 16:00 - 21:00 uur - De Univé Stadsloop is al jaren de smaakmaker tijdens de Damster Stadsfeesten. Een internationale wedstrijdloop van 10 km. door de straten van Appingedam met toppers uit de atletenwereld.

Maar vooral is de stadsloop ook voor recreanten: Bedrijvenloop, Recreantenloop en wandelen! Afstanden van 5 of 10 km. En voor de kleineren is de Kidsrun en Peuterrun met uiteraard korte afstanden. En voor het 3e jaar een wandeltocht.

De eerste afstanden starten om 16:00 uur. De 5 en 10 km. afstanden na 18:30 uur.
Lees alles op stadsloopappingdam.nl

Het Foute Feest

Zaterdag vanaf 21:00 uur - Na de Stasdsloop gaat het feest gewoon verder, zoals al jaren: Het Foute Feest, met natuurlijk muziek die helemaal past bij fout, fouter en goed fout. Kerkplein Oost.

Damster Zundag

Zondag 11:00 - 19:00 uur - 2017 werd de zondag een andere zondag dan eerdere jaren. Appingedam veranderde in sferen van een Boerenfestival, maar ook een knipoog naar het Hollandse lied. En natuurlijk: Terrassen en de Duitse kermis!

Op dit moment is de invulling van het programma van de zondag in 2018 nog niet bekend.

Deel deze pagina