Doornroosje De Musical (4+)

Doornroosje De Musical (4+)

Doornroosje De Musical is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en veel humor.

Doornroosje De Musical is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en veel humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt zie je in deze idyllische familievoorstelling. Kom verkleed naar de Molenberg en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Het zelf meenemen van een stoelverhoger tijdens de voorstelling is aan te raden.

Sprookjesafterparty & Meet & Greet

Tijdens dit miniconcert geven drie acteurs uit de musical een swingend optreden in de foyer, waarbij de kinderen kunnen meezingen én dansen op de leukste liedjes uit de Van Hoorne Sprookjesmusicals. Uiteraard kan het publiek tijdens de meet & greet intussen ook op de foto met de andere spelers uit de musical.