DSHO in Concert met DO

DSHO in Concert met DO

Het Damster Stedelijk Harmonie Orkest haalt zangeres Do naar Appingedam! Samen geven ze een te gek optreden in het park achter de Nicolaïkerk te Appingedam!

Een grote podiumtent zal plaats bieden aan het gehele orkest en zangers DO. Het zal weer een gezellige en swingende avond worden, boordevol herkenbare muziek.

Aanvang 21:00 uur.
Entree vrij!


Het harmonie-orkest van DSHO kent sinds het jaar 2000 de opzet van een Concertband. Naast traditionele muziek speelt het orkest veel werken uit de Film-, Musical en Popmuziek. Maar ook een koraal, een stevige mars of ouverture gaat het orkest niet uit de weg.

DSHO heeft haar 125 al weer een tijdje geleden gevierd. De vereniging vervult nog altijd een belangrijke rol binnen het cultureel-maatschappelijke leven in Appingedam en de wijde omgeving. Hoewel het DSHO enkele jaren geleden heeft gekozen om haar muzikale uitingen uitsluitend in concertvorm te presenteren en dus niet marcheert op straat, is ze wel van de partij bij belangrijke plaatselijke evenementen, zoals de viering van Koningsdag, de 4-mei-herdenking, bevrijdingsdag en Damsterdag. Daarnaast geven zij regelmatig concerten tot zelfs in Duitsland

Deel deze pagina