Eurocup, Internationaal jeugd indoor voetbaltoernooi

Eurocup, Internationaal jeugd indoor voetbaltoernooi

Eurocup Delfzijl heeft zich ontwikkeld tot prestigieus indoortoernooi voor jeugdteams (U13 teams) van Betaald Voetbalorganisaties! Het tweedaagse hoofdtoernooi wordt gespeeld op kunstgras dat gelegd wordt in de Loods van Wijne Barends in de haven van Delfzijl.

Alle ingrediënten voor een spectaculair verloop zijn verder aanwezig: het kunstgrasveld wordt omheind door boarding waardoor het spel razendsnel verloopt en er is licht en geluid om een mooie indoor sfeer neer te zetten. De afgelopen edities heeft dit voor een prachtige sfeer gezorgd en komen toeschouwers, clubs en alle sponsoren graag terug om het opnieuw te mogen ervaren.

En er is meer! Behalve het hoofdtoernooi organiseert Eurocup Delfzijl nog verschillende andere evenementen. De Regiocup en Eurocup Schoolbattle waren al toegevoegd aan het programma van Eurocup, in 2018 komt de daar Ouderen Voetbal bij!
Sfeer & entertainment

Eurocup Delfzijl is meer dan alleen voetbal. De organisatie hecht veel waarde aan het brengen van iets extra’s, naast de mooie affiches tussen verschillende clubs. Door middel van licht en geluid wordt een spectaculaire entourage neergezet, maar belangrijker nog: tussen de wedstrijden biedt Eurocup Delfzijl een podium aan regionaal talent in dans, muziek en andere takken van sport.

Zo hebben de dansgroepen van dansschool The Legacy uit Delfzijl, de Futuristic Brass uit Delfzijl, Brassband 050 uit Groningen, DJ Felix Pot en Björn Boes de afgelopen edities de zaal op zijn kop weten te krijgen. Mede hierdoor ontstaat er een prachtige sfeer tijdens Eurocup Delfzijl.

Kaarten bestellen via www.eurocupdelfzijl.nl
Dagkaarten € 7,50 / € 5,00  Weekendkaarten € 12,00 / € 8,00

Facebook: EurocupDelfzijl
Instagram: @eurocupdelfzijl
Twitter: @eurocupdelfzijl


Deelnemersveld Eurocup Delfzijl

Het deelnemersveld van Eurocup Delfzijl 2019 is rond! Deze editie komen er nóg meer grote namen naar ons Groningen Seaports Stadion in Delfzijl. Nieuwkomers zijn Manchester City, het Braziliaanse Fortaleza en ook Feyenoord is dit jaar van de partij. Hiermee is voor het eerst de volledige traditionele top-3 van Nederland aanwezig!

Het volledige deelnemersveld ziet er als volgt uit:

    Ajax Amsterdam
    AZ Alkmaar
    Chelsea FC
    FC Bayern München
    FC Groningen
    FC Schalke 04
    Feyenoord Rotterdam
    Fortaleza EC
    KRC Genk
    Manchester City FC
    PSV Eindhoven
    Regioteam Eurocup

 

Deel deze pagina