Expositie Eenheid in verscheidenheid

Expositie Eenheid in verscheidenheid

Vanaf 22 maart 2019 start galerie Ruigewaert met de nieuwe expositie “EENHEID IN VERSCHEIDENHEID”.  Een toepasselijke titel, want in deze tentoonstelling hangen 30 kunstenaars met hooguit 1 à 2 schilderijen.In stock daarentegen heeft Regnery van iedere kunstenaar minimaal 6 tot 10 werken.

Wordt u geraakt door een schilderij in de galerie en wilt u meer weten over deze  kunstenaar of bent u op zoek naar werk van een bepaalde schilder dan kan ze altijd meer laten zien zodat u een beter overzicht krijgt van waar die kunstenaar voor staat.

Daarnaast treft u in deze expositie ook kunstwerken aan die komen uit de privé collectie van particulieren, verzamelaars en hedendaagse kunstenaars. Wilt u een kunstwerk in de galerie ter verkoop aanbieden, dan hoeft u niet meer te wachten tot de winterexpositie komt. Vanaf heden kan dat op ieder moment en in overleg met de galeriehoudster zal het schilderij dan in de eerst volgende expositie worden opgehangen. Door deze manier van exposeren krijg  je een groot aanbod van kunst die heel divers is.

De combinatie met kunstobjecten die uw interieur aankleden, verrassende cadeauartikelen & bijzondere woonaccessoires maken het plaatje compleet. Kwaliteit en originaliteit komen hier samen in de veelzijdige collectie. Bent u op zoek naar kunst die verwondering oproept? Naar werken die u meenemen naar een wereld om in weg te dromen? U vindt ze bij Galerie Ruigewaert waar u kunst wordt getoond in een andere entourage dan u wellicht gewend bent.

Zoals gewoonlijk zullen de kunstwerken weer met zorg worden opgehangen, uitgelicht en gecombineerd met de verdere inrichting in de galerie, want Ruigewaert toont kunst in een andere entourage dan u wellicht gewend bent. Kwaliteit en originaliteit komen er samen in de veelzijdige collectie.
Met plezier nodigt de galeriehoudster u uit om deze expositie in haar galerie te komen bezoeken.

Daarnaast is Ruigewaert hèt adres voor objecten die uw interieur aankleden, verrassende cadeau-artikelen & bijzondere woonaccessoires. Er worden tafels, stoelen, lampenvoeten en -kappen op geheel eige(n) wijze kunstzinnig beschilderd, gestoffeerd en kunstig gedecoreerd. Zoals gewoonlijk zullen de kunstwerken weer met zorg worden opgehangen, uitgelicht en gecombineerd met de verdere inrichting in de galerie, want Ruigewaert toont u kunst in een andere entourage dan u wellicht gewend bent.. Kwaliteit en originaliteit komen er samen in de veelzijdige collectie.

Met plezier nodigen wij u uit om deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.

Henk Menger & Tjitske Regnery
Voor meer informatie kijkt u op de www.galerieruigewaert.com

Openingstijden
vrijdag & zaterdag van 12.00 - 17.00 uur
zondag van 13.00 - 17.00 uur
en op afspraak.
Entree vrij.

Deel deze pagina