Expositie Naast Elkaar

Expositie Naast Elkaar

Vanaf 1 februari 2019 start de galerie met een nieuwe manier van exposeren. Dat gebeurt in een tentoonstelling met de titel “NAAST ELKAAR”. Een toepasselijke titel, want in deze tentoonstelling hangen 30 kunstenaars met hooguit 1 à 2 schilderijen

In stock daarentegen heeft Ruigewaert van iedere kunstenaar minimaal 6 tot 10 werken. Wordt u geraakt door een schilderij in de galerie en wilt u meer weten over deze kunstenaar of bent u op zoek naar werk van een bepaalde schilder dan kunt u altijd meer zien zodat u een beter overzicht krijgt van waar die kunstenaar voor staat.

Daarnaast treft u in deze expositie ook enkele kunstwerken aan die komen uit de privé collectie van particulieren, verzamelaars en hedendaagse kunstenaars. Wilt u een kunstwerk in de galerie ter verkoop aanbieden, dan hoeft u niet meer te wachten tot de winterexpositie komt. Vanaf heden kan dat op ieder moment en in overleg met de galeriehoudster zal het schilderij dan in de eerst volgende expositie worden opgehangen. Door deze manier van exposeren krijg je een groot aanbod van kunst die heel divers is.

In deze expositie werk van :
Christiaan Afman, Reinder Bleeker, Sonja Brussen, Henk van Donk, Greetje Feenstra, Ellen Geerts, Edwin Grissen, Abel Groenewold, Annemarie de Groot, Rutger Hiemstra, Sip Hofstede, Marten Huitsing, Jan Jansma, Jannes Koetsier, Gosse Koopmans, Reinoud Kuipers, Theo Leijdekkers, Jan Mostert, Aukje Niemeijer, Brunet Riegstra, Anna Pavlova, Marian van der Sanden, Gertjan Scholte-Albers, Gerald Schuil, Ans Smits, Ton van Steenbergen, Ben Steijn, Huib van der Stelt, Gert Jan Veenstra, Aly van der Wal & Geert de Weerd

Zoals gewoonlijk zullen de kunstwerken weer met zorg worden opgehangen, uitgelicht en gecombineerd met de verdere inrichting in de galerie, want Ruigewaert toont kunst in een andere entourage dan u wellicht gewend bent. Kwaliteit en originaliteit komen er samen in de veelzijdige collectie.
Met plezier nodigt de galeriehoudster u uit om deze expositie in haar galerie te komen bezoeken.

Daarnaast is Ruigewaert hèt adres voor objecten die uw interieur aankleden, verrassende cadeau-artikelen & bijzondere woonaccessoires. Er worden tafels, stoelen, lampenvoeten en -kappen op geheel eige(n) wijze kunstzinnig beschilderd, gestoffeerd en kunstig gedecoreerd. Zoals gewoonlijk zullen de kunstwerken weer met zorg worden opgehangen, uitgelicht en gecombineerd met de verdere inrichting in de galerie, want Ruigewaert toont u kunst in een andere entourage dan u wellicht gewend bent.. Kwaliteit en originaliteit komen er samen in de veelzijdige collectie.

Met plezier nodigen wij u uit om deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.

Henk Menger & Tjitske Regnery
Voor meer informatie kijkt u op de www.galerieruigewaert.com

Openingstijden
vrijdag & zaterdag van 12.00 - 17.00 uur
zondag van 13.00 - 17.00 uur
en op afspraak.
Entree vrij.

Deel deze pagina