Expositie Tere stilte, sterk geluid

Expositie Tere stilte, sterk geluid

De tere stilte van een bloemknop die langzaam open gaat, de avondzon over de pas gemaaide akker, van windstilte op zee, een stadswandeling op een vroege zondagmorgen of de tere stilte van een pasgeboren baby die slaapt.

Daarmee verbonden is het sterke geluid van de zoemende bij die op de geopende bloem afkomt, de tractor die bezig is het land te ploegen, de bulderende branding van de zee op het strand, de geluiden van een stad die langzaam tot leven komt en het huilen van de baby die honger heeft. Kortom: “Tere Stilte, Sterk Geluid”.

In het kader van “100 jaar De Ploeg” heeft Ruigewaert in iedere expositie die zij dit jaar organiseert een kunstenaar gevraagd die op zijn of haar manier met het werk gerelateerd is aan deze oude kunstkring. In deze tentoonstelling is dat Aukje Niemeijer. Samen met haar exposeren de Groninger kunstenaars Abel Groenewold & Theo Leijdekkers.

Zoals gewoonlijk zullen de kunstwerken weer met zorg worden opgehangen, uitgelicht en gecombineerd met de verdere inrichting in de galerie, want Ruigewaert toont u kunst in een andere entourage dan u wellicht gewend bent.
De expositie duurt t/m 24 juni 2018.

Met plezier nodigen wij u uit om deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.

Henk Menger & Tjitske Regnery
Voor meer informatie kijkt u op de www.galerieruigewaert.com

Openingstijden
vrijdag & zaterdag van 12.00 - 17.00 uur
zondag van 13.00 - 17.00 uur
en op afspraak.
Entree vrij.

Deel deze pagina