Festival Terug naar het begin

Festival Terug naar het begin

Ieder jaar neemt Terug naar het begin je mee op ontdekkingstocht. Met je eigen samengestelde programma reis je -op de fiets- de wierden van Noord-Groningen af. Bovendien kun je rekenen op een gastvrij onthaal van de plaatselijke bewoners van de festivaldorpen, wat Terug naar het begin extra bijzonder maakt.

De online ticketshop van festival Terug naar het begin is vanaf 3 januari geopend. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019 zijn de oude kerken in Appingedam, Delfzijl en Loppersum voor de elfde keer het toneel van bijzondere optredens met de meest verrassende artiesten. Dit jaar gaat de kaartverkoop extra vroeg van start. Tot 1 april 2019 geldt een vroege-vogel-korting.

Festival Terug naar het begin
Van ver zie je ze al, de kerktorens in het Groninger wierdenlandschap. Tijdens Terug naar het begin wijzen ze het festivalpubliek de weg naar de volgende voorstelling. Verborgen in oude Groninger kerken gebeuren hier mooie dingen. Van subtiele pop en ontwapende verhalen tot klassieke meesterwerken en kunstenaars die je laten verwonderen over de wereld om je heen. Met verrassende optredens op unieke locaties van Appingedam, Delfzijl en Loppersum zet het festival jaarlijks dit uniek stukje Nederland op de kaart.

Tickets
Kaarten voor het festival zijn te koop in de ticketshop op www.terugnaarhetbegin.nl. De keuze bestaat uit een openingskaart voor vrijdag 24 mei, dagkaarten voor zaterdag en zondag, combinaties van deze kaarten en gezinskaarten voor zaterdag 25 en zondag 26 mei. Ook kun je alvast tickets bestellen voor huurfietsen, met of zonder versnellingen of elektrisch.

50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken
Afgelopen jaar beleefde Terug naar het begin zijn tiende verjaardag, en in 2019 is het weer feest. Dan viert de Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) namelijk dat ze al sinds 1969 zorgt voor de prachtige middeleeuwse kerken van Groningen. Donateurs van de SOGK krijgen voor deze editie een bijzonder Gouden Arrangement met leuke extra's tijdens het festival.

Lekker eten in Eemsdelta
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Eemsdelta.
Overnachten in Eemsdelta
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Eemsdelta.
Actief in Eemsdelta
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Eemsdelta tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina