Kindertuin Terug naar het begin

Kindertuin Terug naar het begin

Speciaal gezinsprogramma: De Kindertuin van festival Terug naar het begin. Op bezoek bij Moes, Mol en Poes

Terug naar het begin is een festival en ontdekkingstocht in één. In het hart van het festival rondom de Nicolaïkerk in Appingedam kun je genieten van muziek, een hapje eten in De Proeftuin of met speciale gezinstickets spelen, kijken en luisteren in de Kindertuin.

Ik zie, ik zie wat jij ziet
Een beeldende luistervoorstelling in de Nicolaïkerk, voor iedereen die weleens iemand mist.
Een kleine meisje zit verstopt in een keukenkastje. Want in de keuken, daar kwam mama het liefst. Alleen nu is mama er niet meer…
Ze heeft een belangrijke vraag te beantwoorden. Als mama niet meer in mama is, waar is mama dan wel? Vanuit haar keukenkastje vol warme herinneringen gaat ze op avontuur. Ze ontmoet onderweg dansende visstiscks uit de ijskast en verdwaalt in een ondoordringbaar basilicumwoud. Antwoorden liggen verscholen tussen de ingeblikte bietjes en wijze dieren zingen haar toe met vrolijke liedjes.

Moes, Mol en Poes
In de Kindertuin rondom de kerk ga je op bezoek bij de dieren uit de voorstelling. In de achtertuin van meneer Mol zoek je insecten en andere diertjes. Bij Poes Shakuntala kun je even uitrusten terwijl je luistert naar sprookjes en liedjes. Bij Moes de Mus mag je juist flink aan de slag om een vogelhuisje te bouwen.

Gezinsticket
Voor het gezinsprogramma in de Kindertuin zijn speciale tickets te koop op www.terugnaarhetbegin.nl. Met een gezinsticket krijgt een familie van maximaal twee volwassenen en vier kinderen toegang tot het programma. Kosten € 18,--


50 jaar Stichting Oude Groninger Kerken
Afgelopen jaar beleefde Terug naar het begin zijn tiende verjaardag, en in 2019 is het weer feest. Dan viert de Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) namelijk dat ze al sinds 1969 zorgt voor de prachtige middeleeuwse kerken van Groningen. Donateurs van de SOGK krijgen voor deze editie een bijzonder Gouden Arrangement met leuke extra's tijdens het festival.

Lekker eten in Eemsdelta
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Eemsdelta.
Overnachten in Eemsdelta
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Eemsdelta.
Actief in Eemsdelta
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Eemsdelta tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina