Internationaal Folk & Seasongfestival Bie Daip

Internationaal Folk & Seasongfestival Bie Daip

Het grootste Internatioale Folk & Seasongsfestival van Europa vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend van Augustus in Appingedam!

Dit jaar, tijdens de 18e editie van Bie Daip is er weer een gevarieerd programma samengesteld. De top van de wereld strijkt neer in Appingedam van Europa en ver daar buiten. Er komen dit jaar een aantal groepen die nog niet eerder te horen en te zien waren tijdens dit festival. Groepen uit Australië, Canada, Amerika, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Polen, België en natuurlijk uit Nederland. Samen met de voor u bekende deelnemers zorgen zij voor een fantastisch weekend met muziek, zang en dans.

Bie Daip neemt tevens de kinderen weer mee aan boord, door diverse gratis activiteiten aan te bieden. Tijdens “Bie Daip” zijn er zowel binnen- als buitenactiviteiten. Ook bij de diverse horecagelegenheden en historische gebouwen bruist het van een muzikaal leven.

Voor het zaterdagavond concert in de Nicolaïkerk wordt € 8,50 (voorverkoop) gevraagd. Entree aan de deur: € 10,--
Alle andere optredens, binnen en buiten, zijn gratis toegankelijk

Eind Augustus is Appingedam the place to be!

Voor meer informatie zie de website.of facebook

Lekker eten in Eemsdelta
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Eemsdelta.
Overnachten in Eemsdelta
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Eemsdelta.
Actief in Eemsdelta
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Eemsdelta tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina