Lopster Torenloop

Lopster Torenloop

Lopster Torenloop. Recreatieve, wedstrijd en jeugdloop in en om het centrum van Loppersum.

Net als in 2018 maakt de Lopster Torenloop ook dit jaar weer deel uit van het Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit.
Dit Huis & Hypotheek Ommelander Loopcircuit omvat zes dorplopen welke gelopen worden in de dorpen Stedum, Middelstum, Ten Boer, Uithuizermeeden, Appingedam en Loppersum.

Tijdens de Lopster Torenloop zal er een wedstrijdloop over tien kilometer, een trimloop over vijf kilometer en de jeugdloop, met de traditionele rondjes om de Lopster Toren, worden gelopen.

Tussen de jeugd en de recreatieve en de wedstrijdloop zal de zgn. “NulpuntNul-estafette” weer plaats vinden. Een team met elk 5 deelnemers, van sponsoren, winkeliers, sportverenigingen e.d. strijden tegen elkaar in een ludieke estafette rondom de Lopster Toren om de felbegeerde wisselbeker. Welke tijdens de editie van 2018 werd gewonnen door het team van Wereldwinkel “Veur Elkenain”.
Al met al een mooie sportieve hilarische uitdaging welke tegelijk een mooie warming up is voor de vijf of tien kilometer.

Voor de jeugdloop, wordt het startschot onder de Lopster toren gegeven om 18.00 uur, en voor de recreatieve en wedstrijdloop valt het startschot om 19.00 uur.

Voorinschrijven kan via www.mfacloppersum.nl . Of op de dag zelf in Jeugdsoos Flits aan de Wirdumerweg 5 te Loppersum. Tevens is hier ruimte om men om te kleden.

De inschrijving voor de jeugdloop vindt plaats tussen 17.00 – 17.45 uur en de kosten bedragen € 1,00 per deelnemer. (Dit is incl. herinnering)
De inschrijving voor de recreatieve en wedstrijdloop van 5 en 10 km vindt plaats tussen 17.00 – 18.30 uur en deze kosten bedragen € 6,00 per deelnemer.

Deel deze pagina