Muziekfestival Delfzijl

Muziekfestival Delfzijl

Geniet twee dagen lang van de vele facetten van blaas- en slagwerkmuziek in het centrum van Delfzijl tijdens de 8e editie van het Muziekfestival Delfzijl. Een tweedaags gratis toegankelijk evenement met drie zeer diverse programmaonderdelen op de zaterdag en zondag

De 8e editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl vindt plaats in het centrum van Delfzijl: het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkmuziek in Noord-Nederland. Het worden weer twee schitterende dagen waar de amateur blaas- en slagwerkmuziek centraal staat en kan worden genoten van de vele optredens van heel verschillende muziekgroepen uit heel Nederland.

Op de zaterdagmiddag vanaf 13:00u een centrum boordevol met harmonieorkesten, fanfares, slagwerkensembles en nog veel meer. Op de zaterdagavond vindt op het Molenbergplein vanaf 20:00u de spetterende avondshow plaats met dit jaar een zeer gevarieerde mix van showkorpsen met de top van Nederland.

Op de zondagmiddag van 12:30u tot 18:00u de Delfzielster Dweildag van het Muziekfestival Delfzijl. Vele dweilorkesten die het centrum op de kop gaan zetten en strijden om prachtige prijzen. Dit wordt een bonte middag muziek, met een grote braderie, vermaak voor kinderen en koopzondag.

Het Muziekfestival Delfzijl 2018 is gratis toegankelijk, ook de avondshow op de zaterdag. Bij deze bijna 2,5 uur durende avondshow is een tribune aanwezig. Alleen voor een tribunekaart wordt een vergoeding gevraagd. (Ga naar de website voor meer info.)

Tijden: Zaterdag: 13:00 - 22:30 uur en Zondag: 12:30 - 18:00 uur

Meer informatie over het Muziekfestival Delfzijl is te vinden op www.muziekfestivaldelfzijl.nl

Deel deze pagina