Op Roakeldais

Op Roakeldais

Waar een klein dorp groot in kan zijn, Warffum maakt zich op voor het internationale dans- en muziekfestival Op Roakeldais. Tijdens het vier dagen durende festival tonen dansgroepen uit de hele wereld met trots hun cultuur in de vorm van zang, dans en muziek.

Vier dagen lang kan je genieten tijdens het internationale dans- en muziek festival Op Roakeldais. Iedere dag is er voor jong en oud heel wat te beleven en mee te dansen. In de dansvoorstellingen laten de dansers je kennis maken met hun prachtige cultuur. Je kan zelf heerlijk swingen op de muziek van de livebands tijdens de Latin Night, bij Op Roakeldais en de ‘Dance Together’.

Kom je eigen danstalent ontdekken in één van de workshops of luister naar één van de vele artiesten.

Het actuele programma is te zien op:
www.oproakeldais.nl

Op zaterdagavond laten de dansgroepen zich van hun beste kant zien en zullen de vonken er letterlijk vanaf springen in de avondvoorstelling. Vervolgens wordt er tot in de kleine uurtjes doorgegaan met dansworkshops, live muziek en veel DJ's. Een unieke afsluiting van de zaterdagavond. Op zondagmiddag is er de finale en tonen de groepen nog één keer hun kunnen.

Het festival vindt plaats in en rond de Op Roakeldaishal. Het grote podium is binnen. Op het buitenterrein zijn diverse podia met dans en muziek van livebands en DJ’s. Ook zijn er activiteiten voor kinderen, zoals dans- en muziekworkshops en spelletjes. Een feest voor jong en oud.

Deel deze pagina