Workshop: Schilderen met Theo Leijdekkers

Workshop: Schilderen met Theo Leijdekkers

Kunstschilder Theo Leijdekkers uit Pieterburen geeft 2 twee-daagse schilder workshops in de Groninger Zilverkamer. Theo exposeert hier tot 7 december zijn “Tuinen van Verf"

Wie de prachtige bloemen en tuinen van Theo Leijdekkers heeft bewonderd en de resultaten van de fotowedstrijd heeft gezien, wordt bijna jaloers. Wie meer van Theo’s aanpak en vaardigheden wil opsteken, kan de komende weken terecht op één van zijn twee workshops in de Groninger Zilverkamer.

Beide workshops duren twee dagen. De eerste wordt gegeven op vrijdag 20 & zaterdag 21 september. De tweede op vrijdag 8 & zaterdag 9 november. De sessies beginnen om 10 uur ’s ochtends en stoppen rond 16 uur.

Materialen zijn beschikbaar en de lunch is inclusief. De workshops zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Kosten NNB

De Groninger Zilverkamer speelt met de workshops graag in op de toenemende belangstelling voor het schilderen als hobby.

Belangstellenden voor de workshops kunnen zich opgeven bij de conservatrice van de Groninger Zilverkamer, mevr. Herma Grimmius, tel. 06-26 58 89 92.