Zeemijlenloop Delfzijl

Zeemijlenloop Delfzijl

Zeemijlenloop Delfzijl is een uniek hardloopevenement met de volgende onderdelen: 1 rondje van 3 zeemijlen (5,556 km) of 2 rondjes van in totaal 6 zeemijlen (11,112 km), peuter- en kidsrun, bedrijvenloop, G-loop en wandelen.

De route van de Zeemijlenloop Delfzijl, die ook dit jaar weer georganiseerd wordt door Atletiek Vereniging Fivelstreek, begint en eindigt op het Sportpark Centrum en leidt je langs de historische, mooiste en gezelligste plekken van Delfzijl. Onder meer een oude volkswijk, de haven en het centrum worden aangedaan.

Tijdens de Zeemijlenloop maak je zowel kennis met het oude als het nieuwe Delfzijl en word je langs het parcours muzikaal bijgestaan door diverse live bands! Het doel van de organisatie van de Zeemijlenloop is om zoveel mogelijk mensen plezier te laten beleven aan de loopsport.

Het programma is ook dit keer zeer uitgebreid. De onderdelen waaruit je kunt kiezen zijn; een peuter- en kidsrun, een wedstrijdloop, een recreantenloop, een bedrijvenloop en een G-loop voor mensen met een verstandelijke beperking. Verder is er nog het onderdeel wandelen, waarbij het mogelijk is om de 3 zeemijlen sportief wandelend af te leggen.

Deelname aan Peuter- en kidsrun en G-loop is gratis; Voorinschrijving deelname aan de 3 en 6 zeemijlen loop: € 11,00

Aanmelden kan via de website

Deel deze pagina