Kunt u deze e-mail niet goed lezen? schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Februari 2017
 
 

Na het winnen van het brons bij het ANWB 'Leukste Uitje van Groningen 2017' is Openluchtmuseum Het Hoogeland door de ANWB ook nog eens genomineerd voor het ‘Meest maatschappelijke uitje van 2017’.


Top van Groningen ondersteunt van harte de actie om te stemmen op Openluchtmuseum Het Hoogeland! Ga naar www.anwbmaatschappelijkuitje.nl

 
 
Stem op Openluchtmuseum Het Hoogeland
 
 

De ANWB organiseert voor de derde keer de verkiezing ‘Meest maatschappelijke uitje’. Hiermee geeft de ANWB een positieve stimulans aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche.


Openluchtmuseum Het Hoogeland is genomineerd omdat het op professionele wijze (met een erkende jobcoach en twee praktijkbegeleiders in dienst) diverse werkervaringsplekken en opleidingsmogelijkheden aanbiedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een PGB of mensen die tijdens ziekte re-integreren. Deze sociaal-maatschappelijke rol maakt een belangrijk onderdeel uit van het beleid van het museum, dat gelegen is in een krimpregio en het aardbevingsgebied.


Help om te winnen: stem op Openluchtmuseum Het Hoogeland en maak ook nog eens kans op een dagje uit!


Stemmen kan tot en met 16 februari a.s. www.anwbmaatschappelijkuitje.nl

 
 

Benieuwd naar onze agenda, ga naar eemsdelta.groningen.nl
Volg ons op Facebook!

 
 
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan hier af.
 
  Printen  |  Doorsturen