Meyer Werft

Scheepsmodellen en een voorbeeldcabine zijn te bewonderen in het Bezoekerscentrum van de Meyer Werft waar de modernste schepen worden gebouwd. Vanaf de bezoekersgalerij werpt u “een blik over de schouders” van de medewerkers tijdens hun werk op de werf. Tijdens de rondleiding ontvangt u veel informatie over de werf, de schepen die er gebouwd worden en de vaarten over de Ems richting de Noordzee.

Blik op het bouwdok
De webcam van de Meyer Werft geeft een eerste indruk over de voortgang van de bouw van de schepen die in productie zijn. Kijk op de internetsite van de Meyer Werft, waar de beelden wekelijks worden geactualiseerd.

De Meyer Werft bezichtigen
Een bezoekje aan de Meyer Werft is alleen mogelijk in verband met een rondleiding waar u zich vooraf voor aan dient te melden. Er zijn zowel rondleidingen voor groepen als ook voor losse gasten mogelijk. Neemt u hiervoor graag contact op met de plaatselijke VVV Papenburg Marketing. Ze adviseren u graag over de mogelijkheden voor een dagje uit naar de Meyer Werft.

Altijd op de hoogte
Wilt u geen terwaterlating en vaart over de Ems naar de Noordzee meer missen? Houdt dan de agenda van de Meyer Werft in de gaten en wees erbij!

Industriegebiet Süd  26871 Papenburg
Tel.: +49 (0) 4961 - 83960
info@meyerwerft.de     Bezoek de website

Deel deze pagina